Welkom!

 

Mijn passie is het verbeteren van de huid en dat doe ik helemaal aangepast op jouw huidwensen. Een standaard behandeling bestaat dan ook niet, jouw huid heeft iedere keer iets anders nodig en jouw wensen kunnen veranderen in de loop der tijd. 

In de afgelopen jaren heb ik mij enorm toegespitst op de huidverbetering en wat ik daarin voor jou kan doen. In september 2020 leidde dat tot de titel Cenzaa Cosmedical Skin Therapist. Iets waar ik trots op ben en aangeeft dat ik de juiste kennis en ervaring bezit om jou veilig te behandelen.

Als je bij mij in de salon komt, kom je daar met een doel. Dat doel wil ik graag helder hebben voordat we beginnen aan de behandelingen. Misschien wil je wel iets minder rimpels in het gezicht hebben, of stoor jij je aan die pigmentvlekken op jouw voorhoofd. Iedereen komt met een andere wens en daar wil ik je graag bij helpen!

Vervolgens gaan we met dat doel aan de slag. Ik zeg inderdaad ‘WE’, want ik kan het niet alleen. Wist jij dat je 50% van de huidverbetering gewoon in je eigen badkamer behaald? De andere 50% doe ik met de behandelingen in de salon. Samen pakken we jouw doel aan!

Laat vandaag nog jouw huidwens aan mij weten en maak een afspraak!

Tot gauw!